Varmt välkomna till bloggen, alla mina härliga och fantastiska följare som kommer in hit och läser dag efter dag! Det är många nu som slår till och installerar fjärrvärme. Bra gjort, måste jag säga, och ännu bättre vore det om fler personer insåg alla fördelarna med det här, och skred till verket. Behöver ni hjälp med er fjärrvärmeinstallation i Mölndal så tänkte jag tipsa er om ett företag som heter I.B.E Svets AB

 

Jag har själv anlitat mig av det här företaget och nu kan ingen vara mer nöjd än jag. Det skulle vara alla andra kunder då, som även de fått hjälp med sin fjärrvärmeinstallation i Mölndal. I.B.E Svets AB hjälper även till i Partille och Kungälv. På I.B.E Svets AB kan de det mesta som rör fjärrvärme. De utför fjärrvärmeinstallationer, vvs-arbeten samt lättare el- och rörisoleringsarbeten. Jag valde att anlita mig av just det här företaget för att de har så lång erfarenhet av fjärrvärmeinstallation i Mölndal med omnejd, och det är många personer i min bekantskapskrets som fått god hjälp och talat sig varma om det här företaget. Nu känner jag mig som en vinnare, i och med att jag fått fjärrvärme. Jag har sänkt mina uppvärmningskostnader och jag har ett stabilt inomhusklimat året runt. Det är särskilt bra nu, när det har blivit bakslag i vädret. Snö och kallt i maj är ovanligt, men just nu en realitet. Då är det extra skönt att ha fjärrvärme, inomhus är det varmt och gott. Jag hoppas ni uppskattade det här tipset på ett riktigt användbart företag. Ni som ännu inte har bestämt er, ta nu och fundera på det här ett slag! Gå gärna in på hemsidan och läs vidare, och har ni några frågor, kontakta då I.B.E Svets AB.